Tilaus- ja toimitusehdot

La Vie rose sisustusaitta on avoinna sisustuksesta ja sisustustuotteista kiinnostuneille asiakkaille. Suurin osa tuotteistamme löytyy heti varastosta toimitettavaksi. Osasta tuotteista on saatavilla yksittäiskappale, jolloin tuotetiedoissa on erillinen maininta asiasta. Tuote myydään ensimmäiselle ostajalle.

Tilaamasi tuotteet toimitetaan postitse noin viikon kuluessa omaan postitoimipaikkaasi. Paketin postittamisen jälkeen lähetämme sähköpostiisi paketin lähetystunnuksen, jonka avulla voit seurata tilauksen kulkua Postin verkkopalveluissa www.posti.fi/lahetystenseuranta. Paketti on noudettavissa lähetystunnusta vastaan postitoimipaikastasi noin viikon sisällä.

Suurehkot, erilliskäsiteltävät tuotteet toimitetaan erikseen sovittaessa Matkahuollon kautta. Näiden tilausten osalta olemme yhteydessä asiakkaaseen sähköpostitse tai puhelimitse.

Lähetämme toimituksen mukana pakkauslistan, joka toimii kuittina sekä tarvittaessa takuutodistuksena. Toimitamme tilauksia tällä hetkellä ainoastaan Suomeen.

Verkkokaupan ostoskoritoiminto vaatii toimiakseen Javascript-tuen. Mikäli syystä tai toisesta selaimesi ei tue Javascriptiä, voit tehdä tilauksen suoraan Ota yhteyttä -sivun kautta.

Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Paikallisosuuspankit, Sampopankki sekä luottokunnan luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n kautta. Maksutapana myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Jos juuri sinun pankkisi verkkomaksutoiminto ei ole tuettuna tai haluat muuten maksaa tilauksesi ennakkomaksuna on sinulla mahdollisuus tilata tuotteet Ota yhteyttä -sivun kautta, jolloin lähetämme tilausvahvistuksen sekä tilinumeromme sähköpostiisi ennakkomaksun suorittamista varten. Postitamme tilauksen tilillemme saapuneen ennakkomaksun jälkeen.

Lähetettäviin tilauksiin lisätään mukaan toimitusmaksu, jonka suuruus vaihtelee tilauksen koon mukaan. Valitse tilaustietoja täyttäessäsi arviosi mukaan toimituskoko. Jos tilauksesi toimituskulut ovat jostakin syystä pienemmät tai suuremmat, olemme yhteydessä toimituskulujen ostalta joko sähköpostitse tai puhelimitse. Valitettavasti emme toimita tilauksia postiennakkolähetyksinä.

Toimitusmaksuja ei perita mikäli tilaus noudetaan La Vie Rosesta erikseen sovittavana ajankohtana.

Maksut Luottokunnan kautta
Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, La Vie Rose toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. La Vie Rose vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle.

Paytrail Oyj toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 JYV√ĄSKYL√Ą
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tuotteiden palautus
Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen. Huomioi kuitenkin, että tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessaan sekä käyttämätön. Palautusasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä pikimmiten La Vie Roseen sähköpostitse info@lavierose.fi tai puhelimitse 040 836 7283, niin annamme lisäohjeita tuotteen palauttamiseksi.

Jos haluat lisätietoja tuotteistamme, tilaamisesta yms. ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme info@lavierose.fi tai puhelimitse 040 836 7283. Vastaamme saapuneisiin sähköpostiviesteihin mahdollisimman pian.

© 2007 La Vie Rose